Despre noi

UNOCHIM SUPPLIES


Distribuitor national al OEL-KLEEN produse de interventie pentru protectia mediului, fabricate in Germania de catre ESV GmbH.

Gama completa de materiale dedicate interventiei in cazul poluarilor accidentale:

  • materiale absorbante: granule / publeri, lavete / pad-uri, baraje / cordoane),
  • baraje limitatoare (de retentie), 
  • produse pentru depozitare in conditii de siguranta de mediu a diverselor recipiente cu substante chimice/petroliere (cuve de retentie, dulapuri speciale),
  • kit-uri absorbante de interventie rapida.
    De asemenea societatea noastra distribuie o gamadiversificata de produse pentru:
  •  intretinere industriala (materiale pentru protecţia sistemelor de canalizare impotriva poluarilor accidentale, cuve de retentie, dulapuri industriale)
  •  detergenţi industriali (detergenţi industriali pentru situaţii specifice, detergenţi activi, pastă pentru spălat mâini, degresanti tensioactivi)
  •  Olfleckentferner solvent pentru curăţarea petelor de produse petroliere(ulei, motorina, etc) si grasimi din plăci betonate, pavaje, piatra naturala

UNOCHIM SUPPLIES

Distribuitor national al ENVIROPEAT – material absorbant biodegradabil (petroabsorbant) pentru produse petroliere. ENVIROPEAT este un produs natural, perfect biodegradabil, cu actiune instantanee asupra hidrocarburilor, incapsuland poluantul si stopand astfel procesul de extindere a poluarii. Produsul astfel incapsulat, este apoi biodegradat in timp, poluarea fiind eliminata in totalitate.

UNOCHIM SUPPLIES

Unic importator si distribuitor in Romania al West Penetone Corporation SUA divizia de produse speciale de uz militar pentru intretinerea aeronavelor. Dezvoltate in stransa colaborare cu US Air Force aceste produse respecta cele mai riguroase standarde militare actuale in domeniu, precum si cele de protectia mediului. Gama de produse include detergenti si solventi pentru curatarea aeronavelor si componentelor acestora dar si produse pentru curatarea echipamentelor aerospatiale de la sol (AGE aerospace ground equipment).

UNOCHIM SUPPLIES

Unic importator si distribuitor in Romania al UltraTech International SUA produse si dispozitive pentru depozitare in conditii de sigurata de mediu a recipientelor cu produse chimice sau alte situatii specific(exploatari de campuri petroliere, santiere, etc). Gama de produse include cuve de retentive, cuve flexibile de retentie, dulapuri de retentie, sisteme de retentie pentru caile ferate, produse pentru protectia sistemelor de canalizare in cazul unor scurgeri de produse chimice/petroliere.

UNOCHIM SUPPLIES distribuitor national de produse chimice industriale!