OEL-KLEEN OLFLECKENTFERNER Solvent pentru curatarea petelor de ulei din beton, pavaj, piatra naturala

Solvent pentru curatarea petelor de produse petroliere si grasimi din beton, pavaj, piatra naturala.

OEL-KLEEN OLFLECKENTFERNER este conceput special pentru curatarea petelor de produse petroliere(uleiuri, motorina, etc) si grasimi(vegetale sau animale) din beton, pavaj, piatra naturala.

Diversele scurgeri de produse petroliere(uleiuri, motorina, etc) si grasimi(vegetale sau animale), duc în special la murdariri inestetice in special la intrari, pardoseli din garaje, parcări, trotuare, pardoseli ale atelierelor sau spatiilor de productie.

Solutia pentru îndepărtat petele de ulei OEL-KLEEN OLFLECKENTFERNER este un produs nou, cu ajutorul căruia veţi reuşi sa îndepărtaţi fără efort chiar şi petele foarte dificile.

Potrivit şi pentru pete de ulei provenite de la grill.

Produsul nu este coroziv, NU afecteaza culoarea pavajelor!.

Dupa o curatarea cu solventul de îndepărtat petele de ulei OEL-KLEEN OLFLECKENTFERNER, obtineti o suprafata curata si uscata, pe care urmatoarele straturi de vopsea, chiar si culorile pe baza de acril diluate cu apa, vor fi aderente în proportie de 100%!.

Utilizare:

Curatati cu o matura/perie uscata, zona unde urmeaza sa actionati.

Asigurati-va ca zona in care urmeaza sa actionati este uscata. Nu folositi pe timp umed, ploaie, etc. Produsul este destinat curatarii petelor uscate!

Agitati bine(cca 3 min) recipientul inainte de fiecare utilizare.

Deschideti recipientul si turnati de aproape, incet, direct pe pata de ulei. Aplicati produsul din recipientul original, prin turnare pe pata. NU prin pulverizare.

Dupa aplicare, NU interveniti asupra produsului. NU periati suprafata.

Lasati sa actioneze 1 ora daca suprafata este expusa direct la razele soarelui, sau 1,5 ore daca suprafata este la umbra.

Lichidul turnat va transforma, prin uscare, intr-un praf alb fin care se va indeparta cu o matura/perie uscata. NU indepartati produsul inainte de uscarea completa(formarea publerei albe pe toata suprafata unde a fost aplicat).

Daca petele sunt adanc imbibate in stratul de beton, pavaj, bordura, etc este posibil sa fie necesare aplicari repetate.

NU SE APLICA pe asfalt, suprafete vopsite, lacuite, sau care au pe care au fost aplicate alte acoperiri chimice de protectie (ex. rasini epoxidice).

Utilizati produsul in maxim 3 luni de deschiderea dozei.

Cod produs Ambalaj
1010178 canistra 750 ml
1010219 canistră 3750 ml

Test beton

Test pavaj

OEL-KLEEN BIO Solvent curăţare asfalt

Soluţie de curăţat asfalt

Murdaririle cu ulei pe străzi, rampe şi în zonele de parcare nu sunt doar neestetice ci şi periculoase. Îndepărtarea petelor de ulei de pe suprafeţele de gudron sau asfalt este foarte greoaie, deoarece chimicalele obisnuite de curăţare ataca si avariaza suprafetele. Rezolvarea se gaseste intr-o solutie biologica de curatat suprafete din gudron si asfalt, care indeparteaza petele de ulei si nu ataca suprafetele.

Soluţia de curatat asfaltul OEL-KLEEN BIO

Un produs unic, biologic, care nu contine substante periculoase, usor in utilizare si complet biodegradabil. Solutia BIO de curatat asfaltul stimuleaza mai departe degradarea uleiului dupa prima curatire, fara a ataca suprafetele de gudron si asfalt. Solutia de curatare este eficientă si pe suprafete de beton.